products

Legeringen Inconel 625 van het Asme de Beste Corrosiebestendige Nikkel Warmtewisselaar/Condensatorbuizen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Torich
Certificering: IS09001 ISO14001 TS16949
Modelnummer: ASME SB516
Min. bestelaantal: 0,5 ton
Verpakking Details: In woondozen.
Levertijd: 7-15 wekendagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T
Levering vermogen: 20000tons per jaar
Gedetailleerde informatie
Productnaam: Legeringen Inconel 625 van het Asme de Beste Corrosiebestendige Nikkel Warmtewisselaar/Condensatorbu Materiaal: Legering 625
Beëindigen: Duidelijk Lengte: Vanaf de verzoeken van de klant
Productie: Koudgetrokken of Koudgewalst Oorsprong: China

Productomschrijving

Legeringen Inconel 625 van het Asme de Beste Corrosiebestendige Nikkel Warmtewisselaar/Condensatorbuizen

 

 

Inconel 625
Het chromiumlegering 625 wordt van het Inconelnikkel gebruikt voor zijn fabricability met hoge weerstand, uitstekende (met inbegrip van het toetreden), en opmerkelijke waaier van de Diensttemperaturen van de corrosieweerstand van cryogeen aan 1800F.
De sterkte van Inconel-legering 625 wordt afgeleid uit het het verstevigen effect met molybdeen en niobium op zijn nikkel-chromium matrijs, zo worden de verhardende behandelingen niet vereist. Deze combinatie chemische elementen ook is de oorzaak van superieure weerstand tegen een brede waaier van corrosieve milieu's van ongebruikelijke strengheid evenals tegen gevolgen op hoge temperatuur zoals oxydatie en carburatie.
Inconel 625 veelzijdige en opmerkelijke corrosieweerstand onder een brede waaier van temperaturen en druk is een primaire reden voor zijn brede goedkeuring op het chemische verwerkingsgebied. Wegens zijn gemak van vervaardiging, wordt het gemaakt in een verscheidenheid van element en component voor installatiemateriaal. Zijn met hoge weerstand laat het wordt gebruikt, bijvoorbeeld toe, in dun-ommuurd schepen of buizenstelsel dan mogelijk met andere materialen, waarbij hitteoverdracht wordt verbeterd en gewicht wordt bewaard. Sommige toepassingen die die de combinatie van corrosieweerstand en sterkte vereisen door Inconel legering 625 wordt aangeboden zijn buizenstelsel, reactieschepen, distillatiekolommen, warmtewisselaars, overdracht het door buizen leiden en kleppen.

Snel detail

 

Producten
Legeringen Inconel 625 van het Asme de Beste Corrosiebestendige Nikkel Warmtewisselaar/Condensatorbuizen
OD
6.351219mm
GEWICHT
0.125.4mm
Toepassing
1. Stoomturbine
. ruimte 2
3. Cryogene techniek
. zuurrijk milieu 4
5. Kerntechniek
Oppervlakte
De molen eindigt, eindigt het oppoetsen
Verpakking
waterdicht document of houten vakje
Beschikbare Rang
Inconel 600/601/625/690/718/X750;
Incoloy 800/800H/800HT/825/926;
Hastelloy B-2/b3/c-2000/c-22/c-276/g-30/G35/X/S;
Haynes 188/230/556/230;
Monel 400/401/404/R405/K-500;
Nikkel 200/201;
Legering 20/28/31;
Invar 36/42;
Nitronic 30/32/33/40/50/60;
Nimonic 75/80A/90/C-263;
JIS 3463 EN JIS 3459, DIN 2462, DIN 17458 EN DIN 17456, GOST 9941

Eigenschappen: Inconel 625 heeft uitstekende sterkte bij temperaturen tot 816℃. Bij hogere temperaturen, is zijn sterkte over het algemeen lager
dan dat van andere stevige oplossing versterkte legeringen. Inconel 625 heeft goede oxydatieweerstand bij temperaturen tot 980℃ en
toont goede weerstand tegen waterige corrosie, maar is vrij gematigd vergeleken bij andere meer geschikt corrosiebestendige legeringen.

 
Toepassingen: De chemische procesindustrie en zeewatertoepassing. Inconel 625 wordt gebruikt in toepassingen op korte termijn bij temperaturen
 

Materiële selectie

Vele metalen worden ook gebruikt in warmtewisselaars, vooral voor industriële toepassingen en mechanisch gebruik. Er zijn heel wat overwegingen die een ontwerpingenieur in overweging moet nemen wanneer het over materiële selectie voor warmtewisselaars en zijn componenten komt.

Dit omvat het overwegen van de druk dat de componenten aan, de temperatuurwaaiers van verrichting, de vloeistoffen in het systeem zullen worden onderworpen, het gemak van onderhoud en reparatie, en de vereiste capaciteit. Natuurlijk, zijn de kosten ook een primaire factor in materiële selectie voor grootschalige projecten.

Terwijl de metalen zoals koper, aluminium, koolstofstaal, roestvrij staal en titanium allen populaire keuzen zijn, wanneer het over de corrosiefste en opwindende milieuvoorwaarden komt, worden de nikkellegeringen vaak gebruikt wegens hun sterkte, corrosieweerstand, weerstand en levensduur op hoge temperatuur.

Er zijn een aantal krachtige nikkellegeringen die in warmtewisselaars over verschillende industriële toepassingen kunnen worden aangewend. Deze worden gewoonlijk verstrekt als pijpen of buizen in een keus van verschillende materialen, wat waarvan wij hieronder hebben geschetst.

Inconel 600
Inconel nikkel-chromium-ijzer legering 600 is een techniekmateriaal wat weerstand tegen corrosie en hitte vereisen. De legering heeft ook buitengewone mechanische eigenschappen en stelt de wenselijke combinatie van bruikbaarheid met hoge weerstand voor en goede. De hoge hoeveelheid nikkelinhoud geeft de legeringsweerstand tegen corrosie door vele organische en anorganische samenstellingen en maakt het ook vrijwel immuun voor hetionen spanning-corrosie barsten. Het chromium verleent weerstand tegen zwavelsamenstellingen en verstrekt ook weerstand tegen het oxyderen van voorwaarden bij hoge temperaturen of in corrosieve oplossingen. De legering is hardenable geen precipitatie, wordt het versterkt en slechts door het koude werk verhard.
Inconel-legering 600 is veelzijdigheid heeft geleid tot zijn gebruik in een verscheidenheid van productietoepassingen die temperaturen van cryogene aan bovengenoemde 2000F impliceren. De legering wordt gebruikt uitgebreid in de chemische industrie als pharmacutical voor zijn sterkte en corrosieweerstand. De toepassingen omvatten bellentorens, distilleertoestellen, verwarmers, en condensatoren voor verwerking van bellentorens, fatting zuren, evaporatorbuizen, buisbladen, en afschilferende dienbladen voor de vervaardiging van natrium sulfid, en materiaal om abiëtinezuur te behandelen in de vervaardiging van papierpulp.
De de sterkte en de oxydatieweerstand van de legering bij hoge temperaturen maakt het voor vele toepassingen in de het thermisch behandelen industrie nuttig. Het wordt gebruikt voor retorten, dempt, rolhaarden, en andere ovencomponenten en voor het thermisch behandelen van manden en dienbladen. Op het luchtvaartgebied, legeer materiaal 600 wordt gebruikt voor een verscheidenheid van motor en cascocomponenten, die hoge temperaturen moeten weerstaan. De voorbeelden zijn slotdraad, uitlaatvoeringen, en turbineverbindingen.
De legering is ook een standaardteeltmateriaal van het construeren van kernreactors. Het heeft uitstekende weerstand tegen corrosie door hoge zuiverheidswater, en geen aanwijzing van chloride-ionen spanning-corrosie die in de systemen van het reactorwater barsten is ontdekt. Voor kerntoepassingen, wordt de legering geproduceerd aan het eisen specificaties en Inconel-legering 600T aangewezen.

Inconel 800
Incoloylegering 800 is een wijd gebruikt materiaal van bouw voor materiaal dat zich met hoge weerstand moet hebben en tegen carburatie, oxydatie en andere schadelijke effecten van blootstelling op hoge temperatuur verzetten. (Voor toepassingen die op hoge temperatuur optimale breuk en kruipeneigenschappen vereisen, Incoloy-worden de legeringen 800H en 800HT gebruikt). Het chromium in de legering verleent weerstand tegen oxydatie en corrosie. Het hoge percentage van nikkel handhaaft een austenitic structuur zodat de legering kneedbaar is. de nikkelinhoud draagt algemene corrosie, ook weerstand tegen het schrapen en spanning-corrosie het barsten bij.
Incoloylegering 800 wordt in een verscheidenheid van toepassingen gebruikt die blootstelling aan hoge temperaturen en corrosieve milieu's impliceren. Het wordt gebruikt voor het thermisch behandelen van materiaal zoals manden, dienbladen en inrichtingen. In chemisch en petrochemische stof die de legering verwerken wordt gebruikt voor warmtewisselaars en andere leidingensystemen in salpeterzuurmedia vooral waar de weerstand tegen chloride spanning-corrosie die wordt vereist barsten. In kernenergieinstallaties, wordt het gebruikt voor stoom-generator buizenstelsel. De legering wordt vaak gebruikt in huistoestellen voor het in de schede steken van elektrische het verwarmen elementen. In de productie van papierpulp, worden de autoclaaf vloeibare verwarmers vaak gemaakt van legering 800. In aardolieverwerking, wordt de legering gebruikt voor warmtewisselaars die de processtroom lucht-koelen.

  • Weerstand tegen verlengde blootstelling aan opgeheven temperaturen
  • Uitstekende weerstand tegen oxydatie, sulfidation, en carburatie
  • De toegevoegde Koolstof en de onthardende behandeling staan voor hogere kruipen en breukeigenschappen boven 1100°F (600°C) toe
  • Bestand tegen corrosie op hoge temperatuur
  • Gemakkelijk machinaal bewerkt door standaardmethodes
  • Het best toegetreden/gelast gebruikend producten voor situaties op hoge temperatuur
  • Weerstand tegen waterige corrosie bij gematigde temperatuur

Inconel 825

Incoloylegering 825 is een nikkel-ijzer-chromium legering met toevoegingen van koper, molybdeen en titanium. De chemische samenstelling van de legering wordt ontworpen om uitzonderlijke weerstand tegen vele corrosieve milieu's te verstrekken. De nikkelinhoud volstaat voor weerstand tegen hetionenspanningscorrosie barsten. Het nikkel, samen met het molybdeen en het koper, geeft ook opmerkelijke weerstand tegen het verminderen van milieu's zoals die die zwavelachtige en fosforzuren bevatten. het molybdeen helpt ook weerstand tegen het kuiltjes maken in en spleetcorrosie. De het chromiuminhoud van de legering verleent weerstand tegen een verscheidenheid van oxyderende substanties zoals nitraten, salpeterzuur en oxyderende zouten. De titaniumtoevoeging dient, met een aangewezen thermische behandeling, om de legering tegen sensibilisering aan intergranular corrosie te stabiliseren. De weerstand van Incoloy 825 tegen algemene en gelokaliseerde corrosie in de diverse omstandigheden geeft de legering breed nut. De toepassingen omvatten chemische verwerking, verontreinigingscontrole, olie en gasterugwinning, zure productie die, het inleggen verrichtingen, kernbrandstof en van radioactief afval recycleren behandelen.

Legeringen Inconel 625 van het Asme de Beste Corrosiebestendige Nikkel Warmtewisselaar/Condensatorbuizen 0

Contactgegevens
Lily Zhang

Telefoonnummer : +8618958208557

WhatsApp : +8613736164628